Ofte stillede spørgsmål

Er online undervisning godkendt som obligatorisk efteruddannelse?

Ja, af bekendtgørelsen om efteruddannelse af advokater og advokatfuldmægtige (BEK nr 820 af 25/06/2010) fremgår det, at e-læring eller tilsvarende IT-baseret undervisning kvalificerer som efteruddannelse, såfremt det faglige niveau og den tidsmæssige udstrækning kan dokumenteres.
Læs bekendtgørelsen ved at følge dette link: Bekendtgørelse af 2016 om obligatorisk undervisning.
 

Holder I styr på mine kursuspoints for mig?

Ja det kan du tro, du kan altid se hvor mange points du har optjent, og dine kursusbeviser ligger altid online lige ved hånden. Hvis du uploader kursusbeviser fra andre kursusudbydere, via vores uploadfunktion, har du det hele samlet på ét sted. Se mere under din profil

Er det også interessant for specialister?

Med over 45 kurser online og flere på vej, dækker vi ret bredt. Vores målgruppe er ikke superspecialster, denne lille gruppe har typisk mere glæde af smalle ERFA-grupper og kurser i udlandet. Men selv for advokater med et relativt smalt område, vil flere af vores kurser være interessante. Som eksempler kan nævnes vores kurser i forældelse og persondata, som emner der vil være relevante for de fleste uanset specialisering. Rent prismæssigt skal man kun vælge 2 kurser, før et års medlemskab er tjent ind. Så ja, vi mener også at et medlemskab kan være relevant for specialister. Se mere om vores medlemskaber her.

Kan jeg så bare tage alle mine kursuspoints på én gang og så melde mig ud igen?

Ja det kan du godt, du er blot bundet i 12 måneder ad gangen. Men vi håber naturligvis på, at vores konstante udvidelse af kursusudvalget, gør det attraktivt at blive hængende.

Er der yderligere omkostninger for mig?

Alt er inkluderet i vores premium-medlemskab, så der er ingen ekstra omkostninger. Du sparer derimod omkostninger til transport og forplejning som ofte er forbundet med de fysiske kurser og desuden er der ingen transporttid til vore kurser – dem har du altid med dig. Dog skal du have en enhed, som kan afspille video samt en internetforbindelse. 

Skal jeg så tage alle mine kurser hos ADVOkurser.dk, hvis jeg tegner et premium-medlemskab?

Naturligvis behøver du ikke det. Vi har sat prisen på medlemskabet, så der burde være luft i de fleste kursusbudgetter til at supplere med traditionelle tilstedeværelseskurser også.