Konceptet

Sådan virker det

ADVOkurser.dk gør det nemt og bekvemt at gennemføre dine advokatkurser. Hos os tager du kurserne online hvilket betyder, at du kan optjene dine kursuslektioner når det passer i din hverdag. Kurset gennemføres i fire trin:

  1. Se alle lektioner,
  2. gennemfør afsluttende test,
  3. bekræft din gennemførelse ved tro og love og
  4. modtag dit kursusbevis.

Se vores kurser
Progress

De spørgsmål vi oftest støder på

Kan jeg så bare tage alle mine kursuspoints på én gang og så melde mig ud igen?

Ja det kan du godt, du er blot bundet i 12 måneder ad gangen. Men vi håber naturligvis på, at vores konstante udvidelse af kursusudvalget, gør det attraktivt at blive hængende.


Skal jeg så tage alle mine kurser hos ADVOkurser.dk, hvis jeg tegner et premium-medlemskab?

Naturligvis behøver du ikke det. Det er ikke alle emner, der egner sig lige godt til online-undervisning, men vi har sat prisen, så der burde være luft i de fleste kursusbudgetter til at supplere med traditionelle fysiske kurser også.


Holder I styr på mine kursuspoints for mig?

Ja det kan du tro, du kan altid se hvor mange points du har optjent, og dine kursusbeviser ligger altid online lige ved hånden. Hvis du uploader kursusbeviser fra andre kursusudbydere, via vores uploadfunktion, har du det hele samlet på ét sted.

Er der yderligere omkostninger for mig?

Alt er inkluderet i vores premium-medlemskab, så der er ingen ekstra omkostninger. Du sparer derimod omkostninger til transport og forplejning som ofte er forbundet med de fysiske kurser og desuden er der ingen transporttid til vore kurser – dem har du altid med dig.


Er det også interessant for specialister?

Med 45 kurser online og flere på vej, dækker vi ret bredt. Vores målgruppe er ikke superspecialster, denne lille gruppe har typisk mere glæde af smalle ERFA-grupper og kurser i udlandet. Men selv for advokater med et relativt smalt område, vil flere af vores kurser være interessante. Som eksempler kan nævnes vores kurser i forældelse og persondata, som emner der vil være relevante for de fleste uanset specialisering. Rent prismæssigt skal man kun vælge 2 kurser, før et års medlemskab er tjent ind. Så ja, vi mener også at et medlemskab kan være relevant for specialister.


Flere spørgsmål?

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?