Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Ingen kursusbeviser
199,00 kr. pr. måned, inkl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Køb Student (DKK 199,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
eller

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Ansættelsesretligt grundkursus - modul II

 -  6 anmeldelser
Ajour d. 2020-02-01

Med dette kursus får du en grundig indføring i ansættelsesrettens væsentligste regler og problemstillinger. Formålet er at gøre deltagerne i stand til at håndtere dagligdagens praktiske ansættelsesretlige problemstillinger.

Kurset er delt op i to moduler som kan gennemføres enkeltvis. Dette kursus er modul II og har et særligt fokus på håndtering af problemer i ansættelsesforholdet, vilkårsændringer, opsigelse eller bortvisning af en medarbejder, muligheder for at beskytte sin virksomhed mv.


Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Håndtering af problemer i ansættelsesforholdet

Modul II i det ansættelsesretlige grundkursus lægger ud med at gennemgå håndtering af problemer i ansættelsesforholdet. Fe.sk. hvornår det er hensigtsmæssigt at give en advarsel, og hvordan advarsler håndteres.

2.  Ansættelsesforholdets ophør

Denne lektion gennemgår hvilke forhold arbejdsgiveren skal være opmærksom på i forbindelse med ansættelsesforholdets ophør herunder hvordan ansættelsesforholdet kan ophøre.

3.  Håndtering af særlige goder

Vi kommer i denne lektion ind på hvordan man håndterer særlige goder, herunder bonus, aktieoptioner mv.

4.  Muligheder for at beskytte sin virksomhed

Arbejdsgiver har en række muligheder for at beskytte sin virksomhed. Vi gennemgår i denne lektion f.eks. loyalitetsforpligtelsen, tavshedspligten, konkurrence- og kundeklausuler, jobklausuler mv.

5.  Håndtering af ansættelsesretlige tvister

Sidste lektion i dette ansættelsesretlige kursus gennemgår kort hvordan man håndterer ansættelsesretlige tvister.

6.  Opdatering: De nye regler i ansættelsesklausulloven

Denne lektion er en opdatering af kurset, hvor de nye regler i ansættelsesklausulloven gældende fra 1. januar 2016 bliver gennemgået. Loven medførte ændringer af reglerne for indgåelsen af nye konkurrence-, kunde- og jobklausuler, samtidig med at begrebet ’kombinerede ansættelsesklausuler’ blev introduceret. Der bliver kigget nærmere på de forskellige klausultyper, gyldighedskrav og de nye regler om kompensation.

Advokat (L) og Partner hos Lundgrens

Anne Marie Abrahamson er en fagligt anerkendt advokat med speciale i arbejds- og ansættelsesret. Hun yder rådgivning til såvel danske som internationale klienter inden for alle områder af ansættelsesretten og har desuden en særlig interesse for offentlig ansættelsesret og persondataret.

Anbefalede kurser