Digital tinglysning - adkomstdokumenter af Ulla Zurita

Digital tinglysning - adkomstdokumenter

Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

På dette kursus vil underviser Ulla Zurita gennemgå tinglysningsportalen, men fokus på adkomstdokumenter. Hun vil løbende komme med tips og tricks til følgende emner: 

  • Gennemgang af anmeldelse af skøder i bolighandler, herunder salgsindberetning, tinglysningsafgift, erklæringer, obligatoriske og valgfrie roller og underskrifter
  • Gennemgang af bodelingsskøder
  • Gennemgang af auktionsskøder
  • Skøder fra bobestyrerbo og konkursbo

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

Gennemgang af adkomsdokumenter

Længde: 100 minutter og 52 sekunder

På dette kursus, giver Ulla Zurita en gennemgang af anmeldelse af skøder i bolighandler, herunder salgsindberetning, tinglysningsafgift, erklæringer, obligatoriske og valgfrie roller og underskrifter. 


3.0 Kursuspoint
Svarende til kun %{price} pr. kursuspoint


Prioritetssupport
%{renewal_count} måneders binding
Nyeste kurser


Prioritetssupport
%{renewal_count} måneders binding
Nyeste kurser

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om underviseren

Ulla Zurita

Advokat hos Denlaw

Ulla Zurita er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet, og er yderligere statsautoriseret ejendomsmægler. Ulla underviser bl.a. for Danske Advokater og har arbejdet med boligrådgivning og sagsbehandling indenfor fast ejendom siden 1996 på diverse advokatkontorer og ejendomsmæglerfirmaer. Ulla bistår bl.a. ejerforeninger med at få tinglyst vedtægter og lign. Ulla har undervist i digital tinglysning siden september 2009 og i ejendomshandel siden 1999.

DEL KURSET