Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
Ubegrænset adgang til studiekurser
Kursusbeviser for studerende
599,00 kr. pr. 6. måned, inkl. moms
Ingen afmeldingsfrist
Køb Student (DKK 599,00)
eller

  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet
Udgivet d. 2021-06-01

Digital Tinglysning - Servitutdokumenter

3 kursuspoint i

På dette kursus kommer vi omkring oprettelse af et servitutdokument, herunder påtaleberettigelse. Der vil endvidere væren en gennemgang af fravigelse af normalvedtægten for ejerforeninger.

Der vil også være en gennemgang af aflysning af en servitut og med fokus på hvilke roller, der skal oprettes – og hvilke der skal underskrive.

Du får undervejs fif og god råd til brug for den selvstændige behandling af ovennævnte.


Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Info og vejledning

I lektion 1 er der sat fokus på den grundlæggende information om servitutter, hvad servitutter er og hvordan de bruges med udgangspunkt i tinglysningrettens hjemmeside.

26 minutter

2.  Oprettelse af en servitut

Her i lektion 2 bliver du taget igennem hvordan en servitut oprettes på tinglysning.dk, samt hvad der er vigtigt at huske undervejs.

26 minutter

3.  Vedtægter for foreninger

I sidste lektion stiller vi skarpt på de forskellige vedtægter for foreninger, hvor der skelnes mellem ejerforeninger og andre foreninger.

39 minutter
Ulla Zurita

Advokat hos Homann

Underviseren er Ulla Zurita, der er advokat og partner hos Homann Advokater. Ulla er endvidere ejendomsmægler og uddannet coach i organisationer. Ulla har undervist i ejendomshandel siden 1999 og i digital tinglysning siden 2009. Ulla er endvidere tovholder på flere netværk indenfor digital tinglysning. Ulla arbejder til daglig med erhvervs- og bolighandler, tinglysning, entrepriseret samt voldgifts- og retssager.