Ejendomshandel for advokater
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Ingen kursusbeviser
Bindingsperiode på en måned
Køb Student (DKK 199,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Bindingsperiode på et år
Prøv en måned gratis
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Ejendomshandel for advokater

 -  12 anmeldelser

Dette kursus vedrører berigtigelse af private ejendomshandler. I kurset får du et indblik i en hel almindelig privat bolighandel set ud fra boligadvokatens synspunkt, og du vil ved kursets afslutning have overblik over de væsentligste faldgruber. Indledningsvis vil du blive præsenteret for den retlige ramme, købsaftalens vigtigste punkter, standardvilkår, faldgruber og mangler ved fast ejendom.


Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Den retlige ramme m.m.

I denne lektion gennemgår Kristian den retlige ramme og hvordan bolighandlen i Danmark er reguleret. Christian vil desuden gennemgå aktørerne i den private bolighandel, og hvem der kan købe fast ejendom i det hele taget.

2.  Købsaftalens vigtigste punkter

I denne lektion vil Kristian gennemgå købsaftalens vigtigste afsnit, herunder centrale punkter, som man som advokat bør være særlig opmærksom på.

3.  Standardvilkår

I lektion 3 gennemgår Kristian de standardvilkår, som findes i en købsaftale, herunder nøgleudleveringsbetingelserne.

4.  Faldgruber

I denne lektion vil Kristian gennemgå de væsentligste faldgruber, blandt andet at køber ikke har ret til at købe fast ejendom, og at ejendommen er undergivet ejendomsavance.

5.  Mangler ved fast ejendom

I sidste lektion gennemgår Kristian de mangler der stort set kan konstateres i hvilken som helst ejendomshandel, og hvordan man håndterer dem som advokat.

Advokat (H) og Partner hos SVEJGAARD GALST Advokataktieselskab

Kristians specialer er fast ejendom og byggeri, rets- og voldgiftssager samt ejendomsmæglerjura. Kristian er desuden specialist i andels- og ejerboliger samt projektsalg og procedure (retssager).

Anbefalede kurser