Juridisk informationssøgning i Karnov Online
Juridisk informationssøgning i Karnov Online
Denne video er en forsmag på kurset. Start kurset for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Juridisk informationssøgning i Karnov Online

På dette kursus i informationssøgning i Karnovs database, vil underviser Robert Christiansen vise de mest basale funktioner og komme med generelle tips og tricks, der sikrer dig den bedste og mest relevante information - hurtigt og nemt. 

Der vil bl.a. blive kigget på søgereglerne, dokumentvisning, TimeTraveler og meget mere. Kurset er et praksis orienteret kursus, og der vil i løbet af lektionerne være eksempler og visning af selve søgefunktionerne i Karnov Online. 


1.  Navigation på Karnov Online

Første lektion omhandler selve brugen af siden samt din profil. Under din profil har du en lang række værktøjer, som alle er tilgængelige for dig. Her bliver de forskellige forkortelser også gennemgået, som kan gøre din søgning lettere og kortere. 

2.  Søgefunktion

Efter at have set på gå-til funktionen vil der nu blive kigget på fritekst søgninger ved hjælp af søgefunktionen. For at kunne søge korrekt i søgemaskinen, skal man kende de forskellige søgeregler, som vil blive gennemgået på lektionen. Jo bedre man kender søgereglerne, jo bedre og mere kvalificeret resultater får man. 

Online Trainer hos Karnov Group

Robert er uddannet cand.jur og har mange års erfaring med at undervise i effektiv juridisk informationssøgning. Robert underviser både praktikere og teoretikere med varierende faglige baggrunde i Karnov Online. Robert forestår og tilrettelægger også de niveauinddelte webinarer i Karnov Online.

Anbefalede kurser