Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
Ubegrænset adgang til studiekurser
Kursusbeviser for studerende
599,00 kr. pr. 6. måned, inkl. moms
Ingen afmeldingsfrist
Køb Student (DKK 599,00)
eller

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet
Udgivet d. 2020-04-14
Ajour d. 2020-05-19

Microsoft Teams

0 kursuspoint i Bliv en bedre advokat

Med dette kursus får du en grundig introduktion til Microsoft Teams, som er et samarbejdsværktøj i Microsoft Office. Kurset er en komplet gennemgang af, hvordan du arbejder og samarbejder med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere i Teams, der både rummer muligheder for samtaler, videoopkald, skærmdeling og samarbejde om og i Office-dokumenter.

Kurset vil bl.a. gennemgå:

  • Hvordan man finder rundt i brugerfladen og tilpasser den individuelt til den enkelte bruger
  • Hvordan man holder videomøder med én eller flere samarbejdspartnere, både internt og eksternt i organisationen
  • Hvordan man opretter sin egen kanal eller private samarbejdsområde med sit Team, hvor man kan dele hurtige informationer og filer
  • Hvor let man kan samarbejde om og i forskellige Office-dokumenter, både med og uden skærmdeling
  • Hvordan man indkalder til videokonferencer igennem Outlook Beskrivelse Microsoft Teams er blevet afløseren til Skype for Business, som mange virksomheder har brugt længe til at styrke samarbejdet.

De velkendte funktioner til videoopkald og videokonferencer, skærmdelingsmuligheder og chat er nu rykket ind i Microsoft Teams rammer. Men Teams er mere end det, for samtidig er der også mulighed for samarbejde i filer, dokumenter og mapper. Derfor er Teams et ualmindeligt stærkt samarbejdsunivers, der skaber værdi og effektivitet i hverdagen. Efter kurset vil du være udstyret med færdigheder til at kunne navigere hjemmevant rundt i programmet og have den nødvendige viden til at gøre Teams til dit foretrukne samarbejdsunivers.

Kurset er for dig der enten er helt ny i brugen af Microsoft Teams eller har minimal kendskab til programmet.

Din instruktør, Frank Jensen, er rutineret Microsoft Teams bruger, og har afholdt utallige kurser og workshops i Teams. Med stor indsigt introducerer han dig til de mange spændende samarbejdsmuligheder, som Teams rummer.


Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Brugergrænsefladen

Denne lektion gennemgår brugergrænsefladen og de enkelte sektioner, der udgør Microsoft Teams.

7 minutter

2.  Opret teams og kanaler

Denne lektion er en gennemgang af, hvordan man opretter teams. Teams er den overordnede måde man organiserer sig selv og sit hold i Microsoft Teams. Kanaler er det område, hvor samarbejdet rent faktisk finder sted.

7 minutter

3.  Kommunikation i Microsoft Teams

Denne lektion har fokus på at føre samtaler i Microsoft Teams. Vi gennemgår hvordan man opretter og svarer på en samtale, samt hvordan man sender en personlig besked til et teammedlem.

6 minutter

4.  Privatsamtaler

Denne lektion gennemgår, hvordan man fører personlige samtaler, der er udenfor kontekst af det samlede team.

4 minutter

5.  Tilpasning af Teams

Alle former for teams og samarbejder er unikke, så derfor vil denne lektion gennemgå, hvordan man tilpasser et team i Microsoft Teams, så det passer til teamets behov.

6 minutter

6.  Mapper og filer i Microsoft Teams

Denne lektion er en gennemgang af mulighederne og værktøjerne, til at arbejde og samarbejde i teamets delte Mapper og filer.

7 minutter

7.  Dokumenthåndtering og redigering

Denne lektion gennemgår, hvordan man håndterer dokumenter og muligheden for, at flere brugere kan redigere i et dokument samtidigt.

3 minutter

8.  Møder

Alle møder i Microsoft Teams er online møder. Der findes flere forskellige typer møder i Microsoft Teams, som alle vil blive gennemgået i denne lektion. Vi ser også på hvordan man indkalder og sætter møderne op.

8 minutter

9.  Organisering af kontakter

Denne lektion gennemgår sektionen Opkald, der giver mulighed for at organisere og gruppere kontakter i Microsoft Teams, så man har mulighed for at få et overblik.

3 minutter

10.  Opkald og skærmdeling

Denne lektion gennemgår, hvordan man fortager lyd- og videoopkald i Microsoft Teams. Der er mulighed for opkald med mange deltagere, i mindre grupper og 1:1 opkald.Vi gennemgår også mulighederne for, at deltagerne kan dele deres skærm under opkaldet.

5 minutter

11.  Notifikationer

Denne lektion vil gennemgå, hvordan man får notifikationer og besked, når der sker noget nyt inde i  Microsoft Teams. Vi gennemgår nogle af de mange muligheder man har, for selv at bestemme, hvordan man vil opdateres.

4 minutter

12.  Søgning i Microsoft Teams

Denne lektion præsenterer de mange fine måder man kan søge på i Microsoft Teams, og efterfølgende hvordan man kan filtrere i søgeresultaterne, så man kan finde frem til det, man er på jagt efter.

3 minutter

13.  Samarbejde med eksterne brugere

Hvis organisationen tillader det, har man mulighed for at samarbejde med eksterne brugere i Microsoft Teams. Denne lektion giver en gennemgang af, hvordan man samarbejder med eksterne brugere.

3 minutter
Frank  Jensen

Direktør og Ejer af Freelanceunderviser.dk

Frank Jensen har undervist alm. brugere, superbrugere og IT-supportere i Office kurser. Frank har afholdt både hands-on kurser og seminarer, samt en bred vifte af specialedesignede firmakurser. Franks spidskompetence er hans evne til at motivere og formidle, så selv svært tilgængeligt stof bliver letforståeligt og nærværende at arbejde med. Frank er engageret og levende i hans undervisning, og er en stærk formidler der formår at brænde igennem.