Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til studiekurser
Kursusbeviser for studerende
599,00 kr. pr. 6. måned, inkl. moms
Ingen afmeldingsfrist
Køb Student (DKK 599,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
eller

  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet
Udgivet d. 2015-01-07
Ajour d. 2020-02-01

Økokrim, skattesvig og børsstrafferet

4 kursuspoint i Procesret, procedure og strafferet

 -  3 anmeldelser

NB: Dette kursus er under opdatering, og vil blive erstattet med nye kurser. Hvis man ikke har færdiggjort det gamle kursus, vil ens progression ikke blive overført til det nye. Alle færdiggjorte kurser vil dog stadig være pointgivende.

Kurset er målrettet forsvarsadvokater, der ønsker at opdatere deres teoretiske indsigt indenfor erhvervsstrafferet. Med udgangspunkt i undervisernes erfaring i rollen som forsvarer i erhvervsstraffesager omfatter kurset en gennemgang af teori og praksis indenfor emnerne formueforbrydelser, skattesvig og børsstrafferet af betydning for tilrettelæggelsen og gennemførelsen af forsvaret.

På kurset øges din viden, så du bedst muligt kan tage vare på din klients interesser inden for en række centraler temaer, som har vist sig at have størst betydning i praksis for den succesfulde forsvarsadvokat.


Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Børsstrafferet

Retsgrundlaget findes i Værdipapirhandelslovens kap. 10 om ”Misbrug af intern viden, kursmanipulation og foranstaltninger til modvirkning af markedsmisbrug”.

27 minutter

2.  Formueforbrydelser

Denne lektion gennemgår formueforbrydelserne i Straffelovens Kap. 28. Reglerne er styret af nogle fælles overordnede principper.

ca. en time

3.  Skattesvig

Sidste lektion tager dig igennem emnet skattesvig, som ikke blot er en overtrædelse skattelovgivningen men også skattestraf bestemmelser.

39 minutter
Kåre Pihlmann

Advokat (H) og Partner hos Advokat Kåre Pihlmann

Kåre Pihlmann har mere end 15 års erfaring i straffesager. Han har møderet for Højesteret og er beneficeret forsvarer ved Københavns Byret og Østre Landsret. Han er forfatter til en række strafferetlige artikler i fagtidsskrifter, og har sideløbende opnået mere end 10 års undervisningserfaring i strafferet på bl.a. universitetet og Handelshøjskolen.