Online markedsføring
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Online markedsføring

 -  1 anmeldelser

Kurset omkring online markedsføring og markedsføring via de sociale medier handler om de markedsføringsretlige teknologineutraleregler som regulerer handel og markedsføring på nettet, herunder markedsføring på de sociale medier. Endvidere gennemgås de nordiske forbrugerombudsmænds standpunkter på retsområdet. Kurset giver dig med andre ord en stor viden om hvordan loven regulerer salg og markedsføring på de nye medier.


1.  Handel og markedsføring på Internettet

Lektion 1 lægger ud med at gennemgå handel og markedsføring på Internettet og hvordan de teknologineutrale regler både gælder i fysiske butikker og på Internettet.

2.  Handel og markedsføring på Internettet - del II

I anden del af emnet gennemgår Sonny udsendelse af elektronisk markedsføringsmateriale og det standpunkt som de nordiske forbrugerombudsmænd har udstedt i 2010.

3.  Markedsføring via de sociale medier

Emnet er interessant og relativt nyt og der findes en række retningslinier fra de nordiske forbrugerombudsmænd, som er formuleret i et standpunkt fra 2012. Standpunktet giver udtryk for at når en erhvervsdrivende markedsfører sig på de sociale medier, skal markedsføringen overholde de almindelige regler som gælder for markedsføring på internettet.

4.  Markedsføring via de sociale medier - del II

Lektion 4 omhandler hvordan de nordiske forbrugerombudmænds i praksis og i forhold til deres standpunkt forholder sig til markedsføring på de sociale medier. Det første Sonny gennemgår er bannerreklamer.

Advokat og partner hos Brinkmann Kronborg Henriksen

Sonny Kristoffersen er advokat og partner hos Advokatfirmaet Brinkmann Kronborg Henriksen og er ph.d. hos Københavns Universitet og Dansk Erhverv. Sonny har skrevet en række bøger til undervisningsbrug om online salg, herunder marketing og forbrugerret. Han har gennem flere år undervist som ekstern lektor på Københavns Universitet, CBS og Aarhus Universitet.

Anbefalede kurser