Medlemskaber - Prøv én måned gratis og få online kurser til advokater

Medlemskaber

Premium

DKK
599,00
eksl. moms
DKK 749 inkl. moms per måned
Fri adgang til alle kurserAlle nye kurser førstPrioritetssupport Kursusbeviser12 måneders bindingAutomatisk fornyelse
Prøv en måned GRATIS!

Student

DKK
199,00
inkl. moms
DKK 159 eksl. moms per måned
Tilrettet kursusudbudAlle studiekurser førstE-mail supportIngen kursusbeviser1 månedes bindingAutomatisk fornyelse

Et medlemskab med ADVOkurser.dk...

... er for dig som vil være sikker på altid at få markedets skarpeste pris på de nyeste kvalitetskurser!


Du kan frit vælge mellem alle vores kurser i dit medlemskab - også de aller nyeste - og et medlemskab koster fra kun 599,- pr. måned. Du kan altid se medlemsprisen på vores kurser så det er tydeligt hvor meget du sparer.

Hvis du vælger vores premium-medlemskab, har du fri adgang til alle vores online-kurser 24 timer i døgnet til fast pris. Det er samme model som man kender fra fx Netflix, og vi tror på, at det er fremtidens måde at tage efteruddannelse på: Fri adgang uanset tid og sted. Kurset genoptages automatisk hvor du slap, uanset om du ser videre på computer, iPad eller telefonen.

Du kan altså tage så mange kurser som du vil, mens du er medlem, og du kan tage dem lige så mange gange som du vil. Det betyder samtidig, at ADVOkurser.dk også bliver en slags online-bibliotek, hvor du kan se eller gense udvalgte dele af et kursus, hvis du fx har en sag og har brug for at få opfrisket et specifikt emne. Alle kurser er opdelt i kapitler, så det er enkelt at finde det rigtige sted.

Læs vores medlemsbetingelser.Vores medlemskaber

De spørgsmål vi oftest støder på

Kan jeg så bare tage alle mine kursuspoints på én gang og så melde mig ud igen?

Ja det kan du godt, du er blot bundet i 12 måneder ad gangen. Men vi håber naturligvis på, at vores konstante udvidelse af kursusudvalget, gør det attraktivt at blive hængende.


Skal jeg så tage alle mine kurser hos ADVOkurser.dk, hvis jeg tegner et premium-medlemskab?

Naturligvis behøver du ikke det. Det er ikke alle emner, der egner sig lige godt til online-undervisning, men vi har sat prisen, så der burde være luft i de fleste kursusbudgetter til at supplere med traditionelle fysiske kurser også.


Holder I styr på mine kursuspoints for mig?

Ja det kan du tro, du kan altid se hvor mange points du har optjent, og dine kursusbeviser ligger altid online lige ved hånden. Hvis du uploader kursusbeviser fra andre kursusudbydere, via vores uploadfunktion, har du det hele samlet på ét sted.

Er der yderligere omkostninger for mig?

Alt er inkluderet i vores premium-medlemskab, så der er ingen ekstra omkostninger. Du sparer derimod omkostninger til transport og forplejning som ofte er forbundet med de fysiske kurser og desuden er der ingen transporttid til vore kurser – dem har du altid med dig.


Er det også interessant for specialister?

Med 45 kurser online og flere på vej, dækker vi ret bredt. Vores målgruppe er ikke superspecialster, denne lille gruppe har typisk mere glæde af smalle ERFA-grupper og kurser i udlandet. Men selv for advokater med et relativt smalt område, vil flere af vores kurser være interessante. Som eksempler kan nævnes vores kurser i forældelse og persondata, som emner der vil være relevante for de fleste uanset specialisering. Rent prismæssigt skal man kun vælge 2 kurser, før et års medlemskab er tjent ind. Så ja, vi mener også at et medlemskab kan være relevant for specialister.


Flere spørgsmål?