Erfarne kræfter bliver en del af Blueprint Learning (ADVOkurser.dk & REVIkurser.dk)

Erfarne kræfter bliver en del af Blueprint Learning (ADVOkurser.dk & REVIkurser.dk)
18. december 2017

It-iværksætteren Stig Myken, som blandt andet står bag Fullrate og Hiper, skyder et millionbeløb i Blueprint Learning og indtræder i den forbindelse som bestyrelsesmedlem.

Medlemmer kan derfor godt se frem til fremover at få adgang til et endnu større udvalg af kvalitetskurser med nogle af branchens bedste og mest erfarne undervisere.

Stig Myken udtaler i en pressemeddelelse: "Virksomheden har vist at skabe stor værdi for advokater i hele landet. På Advokursers portal kan advokater nemt og effektivt tilgå efteruddannelseskurser, som holder dem opdateret og skarpe på den seneste udvikling inden for deres felt. Jeg ser generelt et kæmpe potentiale inden for digitale læringsmidler, og her er Blueprint Learning førende på det danske marked".

Udover ADVOkurser.dk er vi pt i gang med at revolutionere revisionsbranchen, som allerede har vist sig at være en stor succes på få måneder, hvor antallet af medlemmer på portalerne er fordoblet.

Læs hele artiklen på Børsen.dk her: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/355899/fullrate-rigmand_skyder_millioner_i_dansk_startup.html

Del denne nyhed

Tag dine kursuspoint når det passer dig
Se vores kurser