Fredagsføljeton med ADVOkurser.dk's nye CCO: "Det handler som leder om at udvise empati og inspirere til åbenhed og sårbarhed"

Fredagsføljeton med ADVOkurser.dk's nye CCO: "Det handler som leder om at udvise empati og inspirere til åbenhed og sårbarhed"
5. november 2021

Caroline Sønnichsen er 29 år og startede sin salgskarriere hos Berlingske Media, hvor hun i sin studietid fik øjnene op for salgsverdenen. Alt imens hun sideløbende gennemførte sin bachelor i kommunikation på RUC, hvor hun fik udviklet organisatoriske og kommunikative evner, blev hun teamleder, og blev meget hurtigt opmærksom på, hvilken type leder hun ønskede at være. 

Fra Berlingske Media blev Caroline headhuntet til en stilling hos Trustpilot til en stilling som Sales Executive, hvor hun fik mulighed for at teste salgsgerningen af på fuldtid. Trustpilot i København blev hurtigt skiftet ud med Trustpilot i London, hvor et nyt marked skulle fremmes, og hvor nye og etablerede medarbejdere skulle udvikles. 

På trods af en forkærlighed for byen, pints og Tottenham betød en udvidelse af familien, at Caroline vendte tilbage til København og fik en stilling som SDR Manager.

Nu er hun landet som nye CCO hos ADVOkurser.dk. 

Hvad er årsagen til at du søgte hos ADVOkurser.dk?

"Jeg søgte ind hos ADVOkurser for at blive en del af en virksomhed i vækst. Jeg har efterhånden en del erfaring fra tidligere stillinger, og tænkte, at alt det vigtigste jeg har lært, netop kan anvendes i en virksomhed, der stormer frem. 

Det, at der er tale om en scaleup betyder, at der er større mulighed for medbestemmelse. Der er større muligheder for at prøve egne ideer af, og jeg kan samtidig udvikle mig sammen med et større ansvar.

Den digitale platform er simpel og enorm relevant. Der er tale om et produkt, der kan betragtes som værende enorm givtig for de advokater, der har en travl hverdag. Det har et stort potentiale, og jeg ser det absolut som værende et produkt, der kan implementeres på andre markeder og inden for andre brancher også"
 

Hvad har du gjort dig af erfaringer indtil videre, der kan anvendes i stillingen?

"Jeg ved fra mine tidligere stillinger, at det er alfa omega at skabe en sund virksomhedskultur, hvor alle bliver involveret i at udvikle den kultur, man ønsker. Der skal forventningsafstemmes fra starten, og der skal laves helt klare retningslinjer omkring roller og målsætninger. 

Når man arbejder med salg, skal der strukturer i salgsprocessen, og alle skal arbejde ud fra en defineret proces. Samtidig skal man i den grad fejre sine successer og reflektere, når der er stilstand eller decideret fejlslagne handlinger" 

Hvad er det vigtigste for dig, når det kommer til ledelse?

"Det allervigtigste er at skabe et miljø, som folk har lyst til at møde ind til. I alle henseender handler det om at udvise empati og inspirere til, at ved åbenhed og sårbarhed kan vi flytte os og komme tættere på nogle erkendelser, som kan være med til at indfri vores potentiale. Der skal gives plads til ideer og sikres autonomi."

Hvor ser du virksomheden bevæge sig hen?

"På den korte bane skal vi have strømlinet en masse processer og være sikre på, at vi alle sammen løber i den samme retning. På længere sigt skal vi konstant udvikle os, så vi kan forblive den førende digital platform, når det kommer til advokaters efteruddannelse. Ikke kun i Danmark, men også i udlandet" 

Vi er i den grad stolte af og glade for, at Caroline er blevet en del af vores rejse. Caroline kan kontaktes på CS@advokurser.dk.

 

 

 

 

 

Del denne nyhed