Anne Marie Abrahamson

Anne Marie Abrahamson er en fagligt anerkendt advokat med speciale i arbejds- og ansættelsesret. Hun yder rådgivning til såvel danske som internationale klienter inden for alle områder af ansættelsesretten og har desuden en særlig interesse for offentlig ansættelsesret og persondataret.

Kurser

Ansættelsesretligt grundkursus - modul I

Anne Marie Abrahamson

Med dette kursus får du en grundig indføring i ansættelsesrettens væsentligste regler og problemstillinger. Formålet er at gøre deltagerne i stand til at håndtere dagligdagens praktiske ansættelsesretlige problemstillinger. Kurset er delt op i to moduler som kan gennemføres enkeltvis. Dette kursus er modul I og har et særligt fokus på den grundlæggende lovgivning og de særlige forhold, som man skal være opmærksom på i forbindelse med ansættelse af en medarbejder. Der er siden kurset blev optaget sket ændringer i ferieloven. Vi henviser derfor til dette kursus: https://www.advokurser.dk/da/kurser/den-nye-ferielov.   

5

Ansættelsesretligt grundkursus - modul II

Anne Marie Abrahamson

Med dette kursus får du en grundig indføring i ansættelsesrettens væsentligste regler og problemstillinger. Formålet er at gøre deltagerne i stand til at håndtere dagligdagens praktiske ansættelsesretlige problemstillinger. Kurset er delt op i to moduler som kan gennemføres enkeltvis. Dette kursus er modul II og har et særligt fokus på håndtering af problemer i ansættelsesforholdet, vilkårsændringer, opsigelse eller bortvisning af en medarbejder, muligheder for at beskytte sin virksomhed mv.

5

Anbefalede kurser