Knud-Erik Kofoed

Knud-Erik Kofoed er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 1997 og har siden 1999 beskæftiget sig primært med forhold omkring fast ejendom. Han har stor erfaring inden for erhvervslejeretten, hvor han både arbejder med erhvervslejekontrakter, markedslejesager og andre dele af erhvervslejeretten. Derudover underviser han ejendomsmæglere og andre advokater i bl.a. markedslejesager. I 2002 erhvervede han en Master of Business Administration fra University of Cambridge, som har givet indblik og interesse i ledelsesmæssige og økonomiske forhold. Knud-Erik har arbejdet 9 år for Bech-Bruun og arbejder nu hos NT advokater, hvor han blev partner i 2008.

Kurser

Fast ejendom

Knud-Erik Kofoed

NB! Der er kommet et nyt og opdateret kursus med Advokat (H) Knud-Erik Kofoed.  At kende til juraen om fast ejendom er relevant for rigtig mange advokater. Begrebet fast ejendom dækker over mange forskellige juridiske discipliner, og vi har valgt at fokusere på 5 af de discipliner, som vi oftest støder på i dagligdagen: 1. Erhvervslejeret 2. Boliglejeret 3. Almenlejeret 4. Andelsboligret 5. Køb og salg af erhvervsejendomme Inden for hvert af de 5 områder får du på kurset en overordnet gennemgang af juraen, og så har vi udvalgt en række emner inden for hvert område, som vi går mere i dybden med. Kursets formål er således at give dig et godt overblik over forhold, som du i dagligdagen støder på inden for hvert af de nævnte retsområder.

5

Opdatering på fast ejendom

Knud-Erik Kofoed

Fast ejendom for en advokat dækker over rigtig meget - og rigtig meget, der er meget relevant. Advokat Knud-Erik Kofoed vil med kurset gennemgå de problemstillinger og regler der findes på området inden for fast ejendom. Med dette kursus har vi valgt at fokusere på 5 områder inden for fast ejendom, som advokater oftest støder på i dagligdagen: 1.     Erhvervslejeret 2.     Boliglejeret 3.     Almenlejeret 4.     Andelsboligret 5.     Køb og salg af erhvervsejendomme   Inden for hvert af de 5 områder får du på kurset en overordnet gennemgang af juraen, og der er udvalgt en række emner inden for hvert område, som vi går mere i dybden med. Kursets formål er således at give dig et godt overblik over forhold, som du i dagligdagen støder på inden for fast ejendom samt på hvert af de nævnte retsområder.

5

Fast ejendom

Knud-Erik Kofoed

Fast ejendom for en advokat dækker over rigtig meget - og rigtig meget, der er meget relevant. Advokat Knud-Erik Kofoed vil med kurset gennemgå de problemstillinger og regler der findes på området inden for fast ejendom. Med dette kursus har vi valgt at fokusere på 5 områder inden for fast ejendom, som advokater oftest støder på i dagligdagen: 1.     Erhvervslejeret 2.     Boliglejeret 3.     Almenlejeret 4.     Andelsboligret 5.     Køb og salg af erhvervsejendomme Inden for hvert af de 5 områder får du på kurset en overordnet gennemgang af juraen, og der er udvalgt en række emner inden for hvert område, som vi går mere i dybden med. Kursets formål er således at give dig et godt overblik over forhold, som du i dagligdagen støder på inden for fast ejendom samt på hvert af de nævnte retsområder.

4

Anbefalede kurser