Martin Christian Kruhl

Martin beskæftiger sig primært med selskabs- og kapitalmarkedsret, virksomhedsoverdragelse samt finansielle virksomheder, herunder bl.a. bestyrelsesansvar samt emissions- og rådgivningsansvar. Blev ph.d. ved afhandlingen ”Ejeraftaler”.

Kurser

Udvidet kapitalselskabsret

Martin Christian Kruhl

Der er kommet en opdatering af kurset her: https://www.advokurser.dk/da/kurser/de-nye-regler-indenfor-kapitalselskabsret-2.  Kurset indeholder en udvidet gennemgang af kapitalselskabsret, herunder stiftelse, kapitalforhold, registre, generalforsamling og ejeraftaler, kapitalejerlån, selvfinansiering, opløsning, omstrukturering og partnerselskaber. Kurset bygger ovenpå den grundlæggende selskabsret med særlig fokus på kapitalselskaber. Kursister skal deltage for at få et yderligere kendskab til de mest gængse selskabsformer og de i praksis hyppigst forekommende problemstillinger.

5

De nye regler indenfor kapitalselskabsret

Martin Christian Kruhl

Kurset er relevant for dig, som ønsker at blive opdateret på de nyeste regler, men også at få en generel opfriskning på nogle af de gamle regler, samt få sat dem i relief. Martin Christian Kruhl kommer bl.a. ind på de nye regler indenfor stiftelse og kapital, samt afskaffelsen af IVS'et (som det ser ud nu).  Kurset er opdelt i 8 lektioner, som kommer vidt omkring de forskellige elementer i kapitalselskabsretten, bl.a. stiftelse, registre, opløsning, omstrukturering og meget mere!

3

Anbefalede kurser