• Ubegrænset efteruddannelse for DKK 599,00 om måneden

  Et medlemskab hos ADVOkurser.dk giver dig mulighed for at tage alle de kurser du har brug for, når du har brug for dem. Du kan se vores kurser et ubegrænset antal gange og du har mulighed for at pause og genoptage din undervisning, så din efteruddannelse altid kan tilpasses ind dit program.

  Lær mere Se vores kurser
 • Vi tilbyder online kurser til advokater og advokatfuldmægtige

  Tag din obligatoriske efteruddannelse online, og gennemfør kurserne når som helst og hvor som helst det passer dig – på computer, telefon eller tablet. Du opnår maksimal fleksibilitet og det giver dig muligheden for at gense undervisningen uden meromkostning.

  Se vores kurser Lær mere
 • Fast ejendom

  At kende til juraen om fast ejendom er relevant for rigtig mange advokater. Begrebet fast ejendom dækker over mange forskellige juridiske discipliner, og vi har valgt at fokusere på 5 af de discipliner, som vi oftest støder på i dagligdagen: 1. Erhvervslejeret 2. Boliglejeret 3. ...

  Gå til kurset Se vores øvrige kurser
 • En sammensmeltning af moderne teknologi og den traditionelle juridiske uddannelse er kernen i en ny virksomhed, som tager kampen op med den traditionsbundne advokatbranche.

Det er ligetil og nemt at bruge for enhver. Jeg udnytter nu tiden i toget, på motionscyklen i fitnesscentret eller i sofaen hjemme til at dygtiggøre mig og klare efteruddannelseskravet. Kvaliteten er i top – lyd og billede og ikke mindst brugervenligheden er flot udført og gennemtænkt.

Peter Hallgren Advokat, Fair Advokater Hallgren

Tak for en grundig gennemgang fra dygtige undervisere i kurset; grundlæggende inkasso, og to kurser om forsvarsadvokaten. For mig er det en fordel, at jeg kan indpasse kurserne i hverdagen og jeg kan derfor anbefale konceptet til andre advokater.

Peter Sørensen Advokat, ICB Law

Genialt koncept, der virkelig har manglet – tak for nogle gode og udbytterige online kurser

Søren B. Monrad Advokat, Aumento Advokatfirma

Tak for et super godt koncept. Nemt og til en god pris

Anja Winther Kortsen Advokat, Kortsen Advokater ApS

Fleksibilitet var årsagen til at jeg valgte ADVOkurser.dk, og det løfte er blevet indfriet til fulde. Men herudover har undervisernes evne til formidling overrasket meget positivt sammen med en billede- og lydkvalitet, der er langt over forventning.

Christoffer Jørgensen Advokat, Chrlaw

Ny banebrydende e-learning on demand gør, at du har mulighed for at tage de kurser du har brug for, når du har brug for dem. Du har mulighed for at pause og genoptage undervisningen og ADVOkurser.dk virker på alle devices – computer, telefon og tablet. Du bestemmer med andre ord hvad, hvor og hvornår.

 • Når som helst, hvor som helst
 • Ingen spildtid
 • Maksimer din arbejdstid
 • Planlæg din undervisning
 • Ingen omkostninger til transport og forplejning

 

Se vores kurser
Overalt

ADVOkurser.dk gør det nemt og bekvemt at gennemføre dine advokatkurser. Hos os tager du kurserne online hvilket betyder, at du kan optjene dine kursuslektioner når det passer i din hverdag. Kurset gennemføres i fire trin:

 1. See alle lektioner ,
 2. gennemfør afsluttende test,
 3. bekræft din gennemførelse ved tro og love og
 4. modtag dit kursusbevis.

 

Se vores kurser
Progress

Hos ADVOkurser.dk kan du som advokat og advokatfuldmægtig gennemføre din obligatoriske efteruddannelse online. Vi tilbyder et bredt udvalg af advokatkurser, uanset om du er på udkig efter emner indenfor inkasso, strafferet, økokrim, forældelse eller persondataret. Vi samarbejder kun med de dygtigste og mest erfarene undervisere hvilket inkluderer André Dybdal Pape, Kåre Pihlmann, Brian Nygaard Oswald, Anne Marie Abrahamson, Mie Marcussen, Kirsten Reimers-Lund, Nicholas Lerche-Gredal, Ole Theut, Knud-Erik Kofoed, Christina Steen, Henrik Engell Rhod, Sonny Kristoffersen, Susanne Schjølin Larsen, Dan Terkildsen, Jeppe Høyer Jørgensen, Jacob Høeg Madsen, Kim Rasmussen, Jacob Høeg Madsen, Jens Jordahn, Erik Brandt, N. E Nielsen, Torben Bagge og Jørgen Frausing. Vi har desuden altid nye kurser i produktion og pt. arbejder vi på at få Syn og skøn, Bestyrelsesarbejde og advokatens særlige rolle heri, Håndtering af skattesager og henvendelser fra SKAT, herunder bindende svar, omgørelse, selvangivelsesomvalg, skatteforbehold, syn og skøn, IP-ret og Det nye betalingstjenstestedirektiv færdiggjort. Du kan naturligvis skrive dig op inde på selve kurset og få besked når de er klar.

Fordele ved at optjene dine kursuslektioner hos ADVOkurser.dk

Når du vælger at gennemføre din lovpligtige efteruddannelse for advokater hos ADVOkurser.dk, følger der en række fordele med. Vi tilbyder advokat kurser online, hvilket betyder at du kan optjene dine kursuslektioner når som helst og hvor som helst det passer dig. Kurserne kan afspilles på både iPhone, iPad, mac, PC eller anden mobil eller tablet. Du kan med andre ord optjene dine kursuspoint når du ikke har travlt, om aftenen, i weekenden eller mens du sidder på flyet eller i øvrigt er under transport. Det er nemt at se en enkelt lektion når det lige passer ind, og så tage resten af kurset en anden dag.

En anden fordel, som du har mulighed for at drage nytte af, er at du kan samle alle dine kursusbeviser ét sted, således at du altid har en digital kopi af dine beviser og samtidigt har overblik over hvor mange kursuslektioner/kursuspoint du har optjent og hvor mange du mangler.

Er online advokatkurser pointgivende?

Det korte svar er, ja. Advokatsamfundet har i januar 2015 udgivet en vejledning om obligatorisk efteruddannelse til advokater. Her skriver Advokatsamfundet at: "E-learning eller tilsvarende it-baseret undervisning kan udgøre efteruddannelse, hvis betingelserne i efteruddannelsesbekendtgørelsens §§ 2 og 3 er opfyldte". De uddyber at: "Det er Advokatrådets opfattelse, at e-learning i bekendtgørelsens forstand må forudsætte et vist minimum af interaktivitet, hvorfor den blotte adgang til tekst-, lyd- eller videomateriale ikke i sig selv kan anses for at opfylde bekendtgørelsens krav". ADVOkurser.dk opfylder kravene til interaktivitet på en række punkter. Vi tracker hvorvidt du som advokat, rent faktisk har afspillet hele videoen. Lektioner kan således ikke markeres som gennemført førend lektionen er set til ende. Derudover afsluttes hvert kursus med en quiz/test og til sidst skal der skrives under på en tro og love erklæring.