ADVOkurser.dk | Online kurser til advokater - prøv én måned gratis


Børsen
En sammensmeltning af moderne teknologi og den traditionelle juridiske uddannelse er kernen i en ny virksomhed, som tager kampen op med den traditionsbundne advokatbranche.
UDTALELSER

Det siger vores kunder om os

Det er ligetil og nemt at bruge for enhver. Jeg udnytter nu tiden i toget, på motionscyklen i fitnesscentret eller i sofaen hjemme til at dygtiggøre mig og klare efteruddannelseskravet. Kvaliteten er i top – lyd og billede og ikke mindst brugervenligheden er flot udført og gennemtænkt.

Peter Hallgren

Advokat, Fair Advokater Hallgren

Tak for en grundig gennemgang fra dygtige undervisere i kurset; grundlæggende inkasso, og to kurser om forsvarsadvokaten. For mig er det en fordel, at jeg kan indpasse kurserne i hverdagen og jeg kan derfor anbefale konceptet til andre advokater.

Peter Sørensen

Advokat, ICB Law

Genialt koncept, der virkelig har manglet – tak for nogle gode og udbytterige online kurser

Søren B. Monrad

Advokat, Aumento Advokatfirma

Tak for et super godt koncept. Nemt og til en god pris

Anja Winther Kortsen

Advokat, Kortsen Advokater ApS

Fleksibilitet var årsagen til at jeg valgte ADVOkurser.dk, og det løfte er blevet indfriet til fulde. Men herudover har undervisernes evne til formidling overrasket meget positivt sammen med en billede- og lydkvalitet, der er langt over forventning.

Christoffer Jørgensen

Advokat, Chrlaw

E-LEARNING

On demand efteruddannelse

Ny banebrydende e-learning on demand gør, at du har mulighed for at tage de kurser du har brug for, når du har brug for dem. Du har mulighed for at pause og genoptage undervisningen og ADVOkurser.dk virker på alle devices – computer, telefon og tablet. Du bestemmer med andre ord hvad, hvor og hvornår.

  • Når som helst, hvor som helst
  • Ingen spildtid
  • Maksimer din arbejdstid
  • Planlæg din undervisning
  • Ingen omkostninger til transport og forplejning
SE VORES KURSER
Overalt
VORES HOLD

Anerkendte undervisere

For at sikre en høj kvalitet har vi valgt at samarbejde med nogle af markedets bedste undervisere som alle er specialister indenfor deres respektive felt. Det sikrer dig en grundig og opdateret undervisning.

SE ALLE VORES UNDERVISERE
ADVOKURSER.DK

Køb dine kurser online

Hos ADVOkurser.dk kan du som advokat og advokatfuldmægtig gennemføre din obligatoriske efteruddannelse online. Vi tilbyder et bredt udvalg af advokatkurser, uanset om du er på udkig efter emner indenfor inkasso, strafferet, økokrim, forældelse, eller persondataret. Vi samarbejder kun med de dygtigste og mest erfarene undervisere hvilket inkluderer Brian Nygaard Oswald, André Dybdal Pape, Kåre Pihlmann, Anne Marie Abrahamson, Mie Marcussen, Sonny Kristoffersen, Kirsten Reimers-Lund, Nicholas Lerche-Gredal, Ole Theut, Knud-Erik Kofoed, Christina Steen, Henrik Engell Rhod, Dan Terkildsen, Jeppe Høyer Jørgensen, Jens Jordahn, Erik Brandt, N. E Nielsen, Torben Bagge, Jørgen Frausing, Lars Lindencrone Petersen, Peter Blume, Thomas Booker, Mette Klingsten, Louise Faber, Kristian Strandberg Dreyer, Martin Christian Kruhl, Andreas Christensen, Gitte Søgaard, Linda Nielsen, Katrine Skov Kubel, Bent Ramskov, Ida Helena Gert Jensen, Henrik Hauge, Andreas Schønbeck, Jacob Møller Dirksen, Ulla Zurita, Jakob Krag Nielsen eller Jeppe Brandorff Stefansen . Vi har desuden altid nye kurser i produktion og pt. arbejder vi på at få Den nye ejerlejlighedslov og ny normalvedtægt, Den nye lov om forretningshemmeligheder, Internationale kontrakter, Familieretshuset - og ændringerne til forældreansvarsloven, ægteskabsloven og retsplejeloven. og Lejeret færdiggjort. Du kan naturligvis skrive dig op inde på selve kurset og få besked når de er klar.

Fordele ved at optjene dine kursuslektioner hos ADVOkurser.dk

Når du vælger at gennemføre din lovpligtige efteruddannelse for advokater hos ADVOkurser.dk, følger der en række fordele med. Vi tilbyder advokat kurser online, hvilket betyder at du kan optjene dine kursuslektioner når som helst og hvor som helst det passer dig. Kurserne kan afspilles på både iPhone, iPad, mac, PC eller anden mobil eller tablet. Du kan med andre ord optjene dine kursuspoint når du ikke har travlt, om aftenen, i weekenden eller mens du sidder på flyet eller i øvrigt er under transport. Det er nemt at se en enkelt lektion når det lige passer ind, og så tage resten af kurset en anden dag.

En anden fordel, som du har mulighed for at drage nytte af, er at du kan samle alle dine kursusbeviser ét sted, således at du altid har en digital kopi af dine beviser og samtidigt har overblik over hvor mange kursuslektioner/kursuspoint du har optjent og hvor mange du mangler.

Er online advokatkurser pointgivende?

Det korte svar er, ja. Advokatsamfundet har i januar 2015 udgivet en vejledning om obligatorisk efteruddannelse til advokater. Her skriver Advokatsamfundet at: "E-learning eller tilsvarende it-baseret undervisning kan udgøre efteruddannelse, hvis betingelserne i efteruddannelsesbekendtgørelsens §§ 2 og 3 er opfyldte". De uddyber at: "Det er Advokatrådets opfattelse, at e-learning i bekendtgørelsens forstand må forudsætte et vist minimum af interaktivitet, hvorfor den blotte adgang til tekst-, lyd- eller videomateriale ikke i sig selv kan anses for at opfylde bekendtgørelsens krav". ADVOkurser.dk opfylder kravene til interaktivitet på en række punkter. Vi tracker hvorvidt du som advokat, rent faktisk har afspillet hele videoen. Lektioner kan således ikke markeres som gennemført førend lektionen er set til ende. Derudover afsluttes hvert kursus med en quiz/test og til sidst skal der skrives under på en tro og love erklæring.