Legal Tech Space

Få indsigt i digitale muligheder til advokatbranchen

Den teknologiske udvikling inden for jurabranchen har for alvor taget fart og Legal Tech Space er din nye go-to platform når du nemt og bekvemt vil dykke ned i udviklingen og danne dig et nuanceret overblik over de forskelligartede digitale services, som kan øge din og firmaets produktivitet. Legal Tech Space er en platform udarbejdet i et samarbejde mellem Advokurser og Danske Advokater, hvor vi introducerer dig til en række forskellige Legal Tech virksomheder.

Pingo Documents

med Advokat (L) & Medstifter Niels Grove Jensen
https://www.pingodocs.dk/

Med Pingo Documents får du ubegrænset adgang til altid opdaterede juridiske dokumenter og intelligente spørgerammer inden for alle væsentlige faglige områder for advokater og jurister.

Juristic

med Partner & Co-founder Christian Hjortshøj
https://www.juristic.io/

Juristic er en juridisk tech start-up med base i København, hvor der designes og udvikles teknologiske løsninger til juridiske og finansielle rådgivere.

Proceedy

med CEO & Medstifter Anders Juul
https://proceedy.dk/

Hos Proceedy stræber vi efter at optimere arbejdsgangen for advokater, derfor får man med Proceedy Timeline et digitalt værktøj, så du nemt og hurtigt kan få overblik over hændelser og vigtige relationer i en hvilken som helst sag.

Cleardox

med CEO & Medstifter Oliver Julius Byrch Fjellvang
https://www.cleardox.io/

Cleardox er et redigeringssoftwareværktøj, der automatisk finder og redigerer personlige oplysninger fra dokumenter. Cleardox kan automatisk identificere navne, adresser, cpr-numre og meget mere. Vælg at sort strege indholdet eller erstatte det med noget andet.

Visiodocs

med CEO & Medstifter Thomas Weldingh
https://www.visiodocs.com/

I Visiodocs kan du nemt skabe overblik og indsigt i en samling af dokumenter ved at markere, kommentere, og organisere annoteringer i en samlet oversigt. Del sager med andre og download sagsekstrakt på få sekunder.

Disputs

med Advokat (H) & CEO Mette Højberg
https://disputs.com/

Disputs er i dag et gennemtestet og velfungerende digitalt værktøj til at effektivisere juridisk tvisteløsning - til både voldgift og forlig.

2people

med CEO Daniel Jill Sørensen
https://2people.com/

HR-systemet 2people er kendetegnet ved at være særdeles brugervenligt og kan enten hjælpe med at strømline og automatisere enkelte HR-processer eller samtlige HR-opgaver i virksomheden.

iPractitioner

med Stifter og CEO Dennis Højslet
https://ipractitioner.io/

iPractitioner.io er fokuseret på at understøtte de efterforskningsmæssige aspekter af juridisk praksis og leverer værktøjer, der er skræddersyet til advokaters datavisualisering og analyse.

NewBanking

med Co-Founder og CEO Christian Visti
https://www.newbanking.com/

NewBanking er en dansk RegTech virksomhed, som ejer, udvikler og driver en identitetsplatform til håndtering af kundedata.

Sixtus Compliance

med CEO & Co-Founder Bjørn Leth Erichsen
https://sixtus-compliance.dk/

Sixtus Compliance udvikler produkter og tjenester som afspejler kunders behov og hjælper med at løse GDPR-udfordringer. Sixtus Compliance holder sig opdateret om nye vurderinger og aktuelle trusselsanalyser, hvilket betyder, at de kan skabe tillid og sikkerhed i jeres firma.

Ante

med Head of Sales Christoffer Rüger
https://ante.dk/

AnteRedact skiller sig ud som en fuldautomatisk løsning til anonymisering af virksomhedens dokumenter. Produktet bruger avanceret AI til automatisk genkendelse af persondata, hvilket effektivt minimerer GDPR-relaterede risici. Dette gør det muligt for advokathuse og øvrige virksomheder at beholde vigtige dokumenter og samtidig overholde slettefristerne uden anvendelse af manuelle ressourcer!

Det komplette katalog