Nyheder
2022-06-01

Advokurser fusionerer og er klar til at indtage Europa

I juni 2022 udmøntede to unge iværksætters hårde arbejde sig i en fusionering med hollandske E-wise. Læs alt om det nye samarbejde i artiklen.

Nu tager det hele endnu mere fart. Blueprint Learning fusionerer med hollandske E-Wise under navnet Reducate med målstætningen om at blive den næste store europæiske spiller inden for E-learning til professionelle. Med egne professionelle studier, det nyeste udstyr, over 200 kurser og en dedikeret medarbejderstab er Advokursers digitale platform i rivende udvikling.

Hvad betyder det for dig som medlem eller kommende medlem?

Selvom ADVOkurser.dk nu er en del af en hollandsk virksomhed, er alt som det plejer.

Blueprint Learning har som en del af fusionen fået tilført et tocifret millionbeløb til den fortsatte vækst i Danmark. Det betyder, at du kan forvente, at dit medlemskab nu kun bliver endnu bedre. Vi kan snart levere endnu mere, endnu hurtigere i den gode velkendte kvalitet, som er det, vi prioriterer allerhøjest. Sammen med erfaringen fra E-wise, der tilbyder kurser til 100.000 medlemmer til sektorer inden for sundhed, finans, jura og folkeskolelærere vil vi nu skabe en synergi, der giver os mulighed for at udvikle os i endnu højere grad, så vi altid kan skabe den højeste værdi for vores medlemmer.

Samtidig vil Reducate udbrede E-learning igennem Europa. Reducates strategi er skabt ud fra en klar ambition om at samle de bedste europæiske EdTech spillere gennem en ”merge and build” strategi. Målet er at indgå partnerskaber med ledende lokale virksomheder i deres respektive vertikaler. Reducate tilbyder en platform for virksomheder til at ekspandere og fremme deres markedsposition lokalt, ved at stille ressourcer, færdigheder og viden til rådighed inde for både eksisterende og nye vertikaler.

Du kan læse mere mere om fusionen her

Skulle du have spørgsmål til vores fusion eller ønsker omkring dit medlemskab, er du velkommen til at skrive til direktør for Blueprint Learning Kristian Madsen på KM@advokurser.dk.

Disse kunne også have din interesse?